divendres, 4 de desembre del 2009

Neo-geo's

Es veu que resulta que doncs que un bon dia en Virolai caminava amb fressa (?¿!) pel marbre encerat de les Rambles, enllumenades de Barbies fluorescents per lo de Nadal i tal...
Mentre vagarejava i mirava enlloc i pensava absent i suava absenta i llavorens, doncs va i l'IMBÈCIL es troba una radiografia sota una rajola que sobresurtia un xic de 3 pics i repicó.
Ah jaja ara us pensareu que abandona la radiografia i aixeca la rajola i Alicia en el pais de las marvelous i tal, però no. En Virolai s'enfunda la radiografia per dins dels pantalons rollo arraulida sobre el pit, i va fent xenc xenc sobre la pell freda i somorta de les abdominals una nit d'estiu (però que no has dit que era Nadal, imbècil?) Oh, exigències del guió, que la verdad no te estropee una buena historia, etc...

Al loro, que el Virolai lubrica la barana, s'enfila a l'entresuelo, i posa la clau, lo típic, entra a la república independiente de su casa, deixa curosament la radiografia sota un enzim de nous i ammetlles, i es fot una gayola.

Ja alliberat de la tensió, va'l col.lega i penja la radiografia (bucal, para más señas) a la finestra perquè li mola dadá i André Bretón i coses.


Cuan enorme és la seva sorpresa sorpresa que l'endemà, un matí emboirat de Ponenttttttt,
el tio va es lleva acollonit per una sèrie d'alaridus alarmistes i pregunta tot crujit:

-S'ha incendiat la cuina o algo?
-En cristiano, por favor etc...

I llavorens els Geo's el van emmanillar i el van torturar a l'ajillo perquè l'ordenança cívica és molt explícita amb l'exposició pública dels furts, i a més a más la Mari Trini en qüestió es veu que se l'havia fet en alta definició i amb paper de soja, i l'alarma social etc etc etc...

20 comentaris:

Vidal ha dit...

jajajaja Buf, la castanya se t'envà cada dia més!!

Modgi ha dit...

la neo-geo sempre ha estat la consola dels nens rics, ara segur que existeix un model secret de paystation que només ells coneixen i s'intercanvien els jocs. això de la radiografia és, com diria en johan, en un momento dadá, no?

Dani Clemente ha dit...

pero la radiografia estava be o no?

Anònim ha dit...

Jo ja ho dic, hi ha subversius que es fan passar per italians a la Rambla, grup independentista barceloní dedicat a l'italoterrorisme i l'alarma social, això sí que és provocar, pòsters italians als FGC i la clínica Dexeus.

Red Pèrill ha dit...

Com diria el Dinio: Toda la nocheeeee, hasiendo el amorrrr, toda la tarde hasieeendo el amooooor... i bub bub bub

Anònim ha dit...

col·legi patafísic italoterrorista, sàtrapa major Ie Wataridori, llegible com a "Le Guarrindongui" sota la pressió de gent que podria haver-me dit que els hi havien referit la meva persona sota aquesta burla, sense que ni els primers ni els segons ni la tercera (la burla) existissin.

Anònim ha dit...

Vostès riguin però musicalment el tema del Dinio és boníssim

Anònim ha dit...

igualment em referia a l'ALARMA SOCIAL

Henry The VIII ha dit...

Amic Red,

El van torturar sí, però a ell ja li venia bé, vull dir que fins i tot ho va demanar per a fer-se la víctima i tal. No sé, no ho puc corroborar però crec que ho he vist en una visió perquè m'estic tornant com la senyoraca aquella de Mentalista de la Cuatro, la Sexta o la no sé què.

A pleasure seguir els posts aquests, encriptats però posts al capdavall i una cosa asseguro, els iaios del balcó del post anterior treballaven pel KGB. I segueixen espiant perquè encara que ja no els paguin no tenen edat per anar xingant. Sinó, de què estarien al balcó mirant les interessantíssimes estampes que es veuen a la plaça, rambla, avinguda o passeig?


Lutacions andido!

Flanagan ha dit...

Fua, m'ha encantat el Lens Flare, però allà no hi podia deixar cap comentari.

Anònim ha dit...

Escolti, maritrinu

Red Pèrill ha dit...

Us proposo una quedada conjunta:

tinc un amic que és psiquiatra i glub glub glub...

Anònim ha dit...

Eh, eh, Taiwan contraataca!

Red Pèrill ha dit...

En forma de imitacions barates que s'autodestrueixen a cada final de cicle llunar?

ie wataridori ha dit...

Podria ser que ens copiessin els blogs als mateixos comentaris... per cert, avui he somiat que tenia una veïna que molava i que ens feiem amics, i també que anava per una autopista absurda buscant un Alcampo que semblava a tres illes del Mercadona que es veia des de l'estació, però resulta que el Mercadona sí que era a tres illes però aquí la ciutat desapareixia i seguies per una carretera absurda plena d'herbes i arbrets de merda i al final acabaves en un complex tipus superestació de vidre amb àmplies piscines d'aigua calenta o superaquari amb àmplies piscines d'aigua calenta o superbiblioteca amb àmplies piscines d'aigua calenta. Compràvem nosequè.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.